فیلتر










منبع تغذیه کامپیوتر (پاور)

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448
منبع تغذیه هترون مدل Hatron HPS280 منبع تغذیه هترون مدل Hatron HPS280

منبع تغذیه هترون مدل Hatron HPS280

1,150,000 تومان
(1 رای) 5
پاور دیپ کول مدل  PL550D پاور دیپ کول مدل  PL550D

پاور دیپ کول مدل PL550D

3,950,000 تومان
(1 رای) 3
پاور دیپ کول مدل DeepCool PX1000P پاور دیپ کول مدل DeepCool PX1000P

پاور دیپ کول مدل DeepCool PX1000P

15,300,000 تومان
(2 رای) 5
منبع تغذیه هترون مدل HPS350

منبع تغذیه هترون مدل HPS350

1,350,000 تومان
(1 رای) 5
منبع تغذیه اوست مدل Awest AV400-BW منبع تغذیه اوست مدل Awest AV400-BW

منبع تغذیه اوست مدل Awest AV400-BW

1,990,000 تومان
(1 رای) 5
منبع تغذیه اوست مدل Awest AV350-BW منبع تغذیه اوست مدل Awest AV350-BW

منبع تغذیه اوست مدل Awest AV350-BW

1,800,000 تومان
(1 رای) 5
پاور دیپ کول مدل PK450D پاور دیپ کول مدل PK450D

پاور دیپ کول مدل PK450D

2,750,000 تومان
(1 رای) 5
پاور گرین مدل GP1200B-GXD 80PLUS GOLD پاور گرین مدل GP1200B-GXD 80PLUS GOLD

پاور گرین مدل GP1200B-GXD 80PLUS GOLD

11,500,000 تومان
(1 رای) 5
منبع تغذیه گرین مدل  Green GP1000B-GXD منبع تغذیه گرین مدل  Green GP1000B-GXD

منبع تغذیه گرین مدل Green GP1000B-GXD

10,500,000 تومان
(1 رای) 5
1 2 3 ... 9 10 11
واحد منبع تغذیه (Power Supply Unit) دستگاهی است که انرژی الکتریکی مورد نیاز قطعات و سخت‌افزارهای کامپیوتر را تامین می‌کند. منبع تغذیه کامپیوتر، جریان متناوب (AC) ورودی را به جریان مستقیم (DC) خروجی برای استفاده سایر قطعات کامپیوتر تبدیل می‌کند.
منبع تغذیه در مقایسه با سایر قطعات سخت افزاری معمولاً عمر کمتری دارد و دلیل آن هم نوسانات برق و کارکرد زیاد آن است که باعث داغ کردن شدید منبع تغذیه و در نهایت خرابی اجزای آن می‌شود یا گاهاً باعث خاموشی و ریستارت‌های ناگهانی کامپیوتر می‌شود. البته بر روی منابع تغذیه، فن‌ و درون آن‌ها گرماگیرهایی قرار می‌گیرند تا گرمای حاصل از قطعات الکتریکی درون منبع تغذیه (از جمله ترانزیستورها، مقاومت‌ها و...) را به بیرون منتقل کند و دمای دستگاه را پایین بیاورد.

انواع برندهای منبع تغذیه کامپیوتر

تولیدکنندگان زیادی در داخل و خارج از ایران انواع منبع تغذیه کامپیوتر را با قیمت های متفاوت تولید می‌کنند. در میان تولیدات خارجی منبع تغذیه، برندهای کولر مستر((cooler master، گیگا بایت(Gigabyte)، ترمالتیک (Thermal take )، گریت وال(Greate wall) و گیم دیاس (Gamdias) طرفداران زیادی دارند.  برندهای ایرانی مختلفی هم این منبع تغذیه را برای کامپیوتر ها تولید کرده‌اند. از میان مشهورترین برندهای تولید کننده ایرانی منبع تغذیه کامپیوتر می‌توان به گرین و سادیتا اشاره کرد که هرکدام ویژگی خاص خود را دارند. 
پاور یا منبع تغذیه کامپیوتر به واسطه فعالیت حساس خود بایستی از کیفیت ساخت و استاندارد بالایی برخوردار باشد. هرگونه اختلالی در این قطعه می‌تواند زمینه ساز آسیب دیدگی سایر قطعات باشد. به همین علت معمولا پیشنهاد می‌شود که در تهیه این ماژول سخت افزاری از برندهای شناخته شده اقدام به خرید کنید.

قیمت منبع تغذیه کامپیوتر با چه فاکتورهایی مشخص می شود؟

توان حرارتی:
غالب پاورهایی که در حال حاضر در بازار وجود دارند از ۲۰۰ وات تا ۱۲۰۰ وات تنوع دارند. شما بایستی با توجه به توان تقریبی مورد نیاز (TDP) هر یک از قطعات کامپیوترتان، پاوری با قدرت مناسب انتخاب کنید.
اتصالات پاور کامپیوتر:
آن دسته از قطعات کامپیوتری که به شکل مستقیم و بدون واسطه از سایر قطعات برق دریافت می‌کنند، باید به وسیله اتصالات سوکت‌ها به منبع تغذیه متصل شوند. از آن جایی که برخی از پاورهای قدیمی از سوکت‌های جدید پشتیبانی نمی‌کنند، بهتر است هنگام خرید به کانکتورهای منبع تغذیه نیز توجه کنید.
کابل کشی پاور کامپیوتر:
پاورها از منظر کابل‌کشی به سه گروه کلی کاملا ماژولار، نیمه ماژولار و غیر ماژولار تقسیم می‌شوند. منبع تغذیه‌های ارزان قیمت به طور معمول غیر ماژولار (Non-Modular) هستند و این به معنی نصب بودن تمامی کابل ها به صورت پیش فرض روی منبع تغذیه است. حتی اگر نیازی به یک کابل یا کانکتور احساس نشود، باید آن کابل را در بخشی از کیس جاسازی کنید و هیچ راهکاری برای حذف آن وجود ندارد.
بازدهی منبع تغذیه:
بازدهی به این معناست که چند درصد توان ورودی از برق شهر در اختیار سیستم قرار گرفته و باقی به صورت گرما تلف می شود. منبع تغذیه شما در واقع جریان AC را دریافت کرده و آن را به جریان مستقیم DC تبدیل می‌نماید. سپس این جریان را به تمام قطعات ارسال می‌کند. همواره منبع تغذیه مقدار کمی از انرژی را در حین این تبدیل از دست می‌دهد. بنابراین عملکرد یا بهره وری منبع تغذیه به نحوه تبدیل این جریان و مقدار انرژی که از بین می رود اشاره دارد. با توجه به همین نکته است که راندمان یا میزان بهره‌وری منبع تغذیه اهمیت پیدا می‌کند.
تعداد ریل‌های پاور کامپیوتر:
زمانیکه از پاورها با یک یا چند ریل صحبت می‌شود، در واقع به تعداد اتصالات چاپی روی برد منبع تغذیه اشاره می‌شود. در طراحی تک ریلی، تمام قدرت منبع تغذیه برای استفاده‌ هر بخش از سیستم که به منبع تغذیه متصل شده در دسترس خواهد بود. در حالی که در پاورهای چند ریلی، این قدرت بسته به تعداد ریل‌ها تقسیم می‌شود. هر یک از این ریل‌ها مجهز به سیستم حفاظت در برابر جریان زیاد (OCP) هستند. در نتیجه تعداد ریل بیشتر به معنی سیستم محافظتی بیشتر و احتمالا ایمنی بیشتر کامپیوتر است. با این حال امروزه با وجود سیستم‌های مدرن کابل کشی برق شهری، عملا نیازی بابت هزینه مازاد برای پاورهای چند ریلی وجود ندارد.
فرم فاکتور پاور کامپیوتر:
کامپیوترها در ابعاد و یا به شکل صحیح‌تر در فرم فاکتورهای متفاوتی ساخته می‌شوند. فرم فاکتورهای متفاوت، قطعات با سایزهای متفاوتی را نیز می‌طلبند. به طور معمول تمامی قطعات در دسترس در سایز استاندارد ATX عرضه می‌شوند. با این حال فرم فاکتورهای رایجی نظیر SFX ، TFX و… نیز در دسترس‌اند.

خرید منبع تغذیه یا پاور کامپیوتر از فروشگاه جالبو

منبع تغذیه یا پاور کامپیوتر power یکی از مهم ترین دستگاه ها برای بقا عمر کامپیوتر و حفظ آن است. پس بهتر است در خرید منبع تغذیه کامپیوتر دقت کنید، چرا که قطعا کاربرد‌های بسیار زیادی برایتان خواهد داشت و هرگز بدون استفاده از آن نمی توانید از کامپیوتر خود استفاده کنید. دقت کنید هنگام خرید به کامپیوتر خود توجه داشته باشید؛ هر چه قطعات پر مصرف تری بر روی رایانه و یا سرورتان داشته باشید، توان منبع تغذیه بالاتری مورد نیاز است. شما می‌توانید انواع پرفروش ترین پاورهای کامپیوتر را از فروشگاه اینترنتی جالبو تهیه کنید.